Oulu-opiston verkkosivut ovat uudistuneet

22.11.2023

Oulun kaupungin verkkosivut ovat uudistuneet 22.marraskuuta, joten tervetuloa nyt myös Oulu-opiston uusille verkkosivuille!

Vaikka verkkosivustomme näyttääkin nyt hieman erilaiselta, löydät silti pääosin samat tutut sisällöt sieltä, mistä olet tottunut löytämään ne. Opistoinfon, kuten esimerkiksi ilmoittautumisohjeet ja maksukäytännöt löydät nyt Info-sivuilta. Kansalaisopisto-otsikon alle on koottu tuttuun tapaan kansalaisopisto-opetukseen liittyvä sisältö. 

Isoimmat uudistukset koskevat Oulu-opiston etusivua, yhteystietoja sekä Oulu-opiston taidekoulu Upian sivuja. Yleisön pyynnöstä olemme nostaneet opiston yhteystiedot kokonaan omaksi sivukseen. Löydät ne nyt sekä Yhteystiedot-sivulta, että aikaisempaan tapaan myös Info-sivustolta. 

Oulu-opiston etusivulle olemme luoneet oikopolkuja eniten etsittyihin sisältöihin sekä eri kohderyhmille, kuten eläkeläisille ja lapsiperheille. Uudistusten tavoitteena on ollut tehdä tarvittavan tiedon löytäminen entistä helpommaksi. 

Oulu-opiston taidekoulu UPIA on myös saanut nyt oman sivustonsa opiston verkkosivujen alle. Käyhän tutustumassa Upian sivuilla sekä lasten että aikuisten taiteen perusopetukseen. Omalle sivulleen on koottu myös Oulu-opiston Liikuntakoulun tarjonta.

Toivotamme sinulle mukavaa alkutalvea ja ihanaa joulun odotusta, ja toivottavasti uusilta sivuiltamme löytyvät myös mieluisat kevään kurssit!