Kurssiohjelma ja netti-ilmoittautuminen

Opinto-opas 2017-2018 näköisversio

Oulu-opisto

Pohjankartanon toimisto
käyntiosoite:
Leevi Madetojan katu 1
90140 Oulu
postiosoite: PL 45
90015 Oulun kaupunki
Avoinna ma-to klo 9-17, pe suljettu
p. 050 316 6729
p. 050 410 3554

Haukiputaan toimisto
Keskuskuja 3 2. krs
90830 Haukipudas
Avoinna ma-to klo 9-17, pe suljettu
p. 050 410 4010

Oulunsalon toimisto
Mäntypellonpolku 10
90460 Oulunsalo
Avoinna ma-to klo 9-15, pe suljettu
p. 050 388 6988

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2018-2019 OPINTOIHIN

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on luettavissa täältä nettisivuilta viikosta 25 lähtien. Painettu Opinto-opas 2018-2019 tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin viikosta 31 lähtien. Sen näköisversio on luettavissa täältä nettisivuilta.
 

Ilmoittautuminen  kursseille alkaa:

  • maanantai 6.8. musiikki, Liikuntakoulu, Taidekoulu, muut lasten ja nuorten kurssit ja kielet
  • maanantai 13.8. liikunta, terveys ja hyvinvointi
  • tiistai  14.8. kädentaidot, tekstiili- ja tekninen työ
  • keskiviikko 15.8.  historia, ihminen ja yhteiskunta, kuvataiteet ja muotoilu, kirjoittaminen, sanataide ja teatteri, kotitalous, merenkulku, puutarha ja ympäristö, tanssi, mediatiede, tietotekniikka ja valokuvaus

Opinnot alkavat

  • 35 Taidekoulu ja Liikuntakoulu
  • viikko 36 muut kurssit

Ilmoittautua voi pitkin lukuvuotta mikäli kursseilla on tilaa.

Kevään 2019 ilmoittautumiset

Taidekoulun, liikunnan, tanssin ja teatterin kevätlukukaudelle ilmoittautumiset uusille opiskelijoille alkaa maanantaina 3.12.2018 klo 9.

ILMOITTAUTUMINEN

Oulu-opiston kursseille voi ilmoittautua kolmella eri tavalla:

1. Avaa internetissä sivu: www.ouluopisto.fi ja valitse ilmoittautumislinkki ja toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Ilmoittautumiskanava avautuu ainealueittain jäljempänä mainittuina päivinä klo 9. Kanava on sen jälkeen auki kaikkina vuorokauden aikoina. Jos sinulla on pankin verkkomaksutunnukset, maksa kurssimaksusi ruudulle tulevasta pankin verkkomaksupainikkeesta (ota etukäteen esille tunnuslukusi pankkiin) tai tulosta lasku. Jos et voi tulostaa laskua eikä sinulla ole verkkomaksutunnuksia, ota muistiin tilinumero, viitenumero ja summa joiden perusteella voit maksaa pankkiin. Netin kautta ilmoittautuneille ei lähetetä laskua. Sähköpostiisi tulee vahvistus netissä ilmoittautumisesta. Ilmoittaessasi lapsesi, laita oppilaan sähköpostiksi oma osoitteesi.

2. Puhelimitse, mikäli sinulla ei ole internet-yhteyttä käytettävissä. Soita Oulu-opiston toimistoon Pohjankartanoon, Haukiputaan tai Oulunsalon toimistoon. Puhelinnumerot löytyvät vasemmast reunasta.

3. Henkilökohtaisesti Oulu-opiston toimistoissa Oulussa, Haukiputaalla tai Oulunsalossa. Yhteistiedot löytyvät vasemmasta reunasta.

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: nimi, osoite, henkilötunnus (Huom! Pakollinen maksujen kohdistamiseksi oikealle henkilölle), matkapuhelin numero(t) ja sähköpostiosoite (tekstiviestein tapahtuvaa kurssitiedotusta ja kurssipalautteiden kyselyä varten).

Ilmoittautumiseksi ei hyväksytä tekstiviestejä, sähköposteja tai puhelinvastaajaan jätettyjä viestejä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan jatkuvasti lukuvuoden aikana, mikäli kursseilla on tilaa. Jos kurssi, jolle haluaisit ilmoittautua, on täynnä, saat varapaikan. Ilmoitamme Sinulle, jos paikka vapautuu.

Älä varaa opiskelupaikkaa turhaan! Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Ilmoita heti Oulu-opiston toimistoon mahdollisesta peruutuksesta. Kursseista ei yleensä lähetetä opiskelijalle informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Kurssin numeron perässä oleva viimeinen kirjain S tarkoittaa vain syksyn kurssia, kevään kurssin numeron perässä on K-kirjain. Mikäli kurssinumeron perässä ei ole mitään kirjainta, kyseessä on koko lukuvuoden mittainen kurssi.