Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2022-2023 OPINTOIHIN

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on luettavissa täältä nettisivuilta viikosta 25 lähtien. Painettu Opinto-opas tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin viikosta 31 lähtien. Sen näköisversio on luettavissa täältä nettisivuilta juhannusviikolta syyskuun puoliväliin saakka.

 

Ilmoittautuminen alkaa:

  • ke 3.8. Taidekoulun täydennysilmoittautuminen, musiikki, muut lasten ja nuorten kurssit
  • to 4.8.  Liikunta, liikuntakoulu ja tanssi
  • ma 8.8. Kielet
  • ti 9.8. Kädentaidot, tekstiili- ja tekninen työ 
  • ke 10.8. Historia, ihminen ja yhteiskunta, kuvataiteet ja muotoilu, kirjoittaminen, sanataide ja teatteri, kotitalous, merenkulku, puutarha ja ympäristö, mediataide, tietotekniikka ja valokuvaus

Kurssikohtaisena viimeisenä ilmoittautumispäivänä määritellään kurssin käynnistyminen osallistujamäärän perusteella. Käynnistyneille kursseille voi ilmoittautua pitkin lukuvuotta mikäli kursseilla on tilaa. 

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2023 alkaa ti 1.11.2022 klo 9.00.

 

Opinnot alkavat

  • viikko 35 Taidekoulu ja Liikuntakoulu
  • viikko 36 muu kansalaisopisto-opetus

 

ILMOITTAUTUMINEN MUSIIKIN OPETUKSEEN

Musiikin yksilöopetukseen, bändeihin ja lasten kitararyhmiin otetaan uusia oppilaita valintatilaisuuden perusteella. Ilmoittautumiset valintatilaisuuksiin netissä ke 3.8. klo 9.00 - ke 10.8. klo 12.00 välisenä aikana.

Näistä linkeistä löydät lisää tietoa musiikin opetuksesta:

Lasten ja nuorten kurssit

Kansalaisopisto opetus

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Oulu-opiston kursseille voi ilmoittautua helpoiten täällä netissä.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan.  Toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Ilmoittautumiskanava avautuu ainealueittain edellä mainittuina päivinä klo 9.00 ja on sen jälkeen auki kaikkina vuorokauden aikoina. Sähköpostiisi tulee vahvistus ilmoittautumisesta. Ilmoittaessasi lapsesi, laita sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi.

Ilmoittautua voit myös puhelimitse soittamalla asiakaspalvelunumeroihin, tai henkilökohtaisesti asioimalla Oulu-opiston toimistoissa Oulussa ja Haukiputaalla.