Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2020-2021 OPINTOIHIN

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on luettavissa täältä nettisivuilta viikosta 25 lähtien. Painettu Opinto-opas 2020-2021 tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin viikosta 32 lähtien. Sen näköisversio on luettavissa täältä nettisivuilta.

 

Ilmoittautuminen alkaa 

  • ma 10.8. Taidekoulu, liikuntakoulu, musiikki, muut lasten ja nuorten kurssit
  • ti 11.8. Kielet
  • ma 17.8. Liikunta, terveys ja hyvinvointi
  • ti 18.8. Kädentaidot, tekstiili- ja tekninen työ
  • ke 19.8. Historia, ihminen ja yhteiskunta, kuvataiteet ja muotoilu, kirjoittaminen, sanataide ja teatteri, kotitalous, merenkulku, puutarha ja ympäristö, tanssi, mediataide, tietotekniikka ja valokuvaus

 

Opinnot alkavat

  • 36 Taidekoulu ja Liikuntakoulu
  • viikko 37 muut kurssit

Ilmoittautua voi pitkin lukuvuotta mikäli kursseilla on tilaa.

 

ILMOITTAUTUMINEN MUSIIKIN OPETUKSEEN - Haku musiikin yksilöopetukseen alkaa ma 10.8.2020 KLO 9

Oulu-opisto tarjoaa yksilöopetusta seuraavissa oppiaineissa: piano, viulu, sello, kitara, sähkökitara, sähköbasso, rummut, huilu, klarinetti, saksofoni, trumpetti, harmonikka ja yksinlaulu. Yksilöopetukseen, bändeihin ja lasten kitararyhmiin otetaan uusia oppilaita valintatilaisuuden perusteella.

Ilmoittautuminen nettisivuilla ma 10.8. klo 9.00 – to 13.8. klo 12.00 välisenä aikana tästä linkistä, valitse sopiva soitin tai ryhmä mihin haluat ilmoittautua. Valitse vain yksi hakuryhmä/soitin.

Näistä linkeistä löydät tarkempaa tietoa musiikin yksilöopetusaineista:

Lasten ja nuorten kurssit

Kansalaisopisto opetus

 

 

Kevään 2021 ilmoittautumiset

Uusille opiskelijoille kevään ilmoittautuminen alkaa maanantaina 30.11.2020 klo 9.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Oulu-opiston kursseille voi ilmoittautua helpoiten täällä netissä.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan.  Toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Ilmoittautumiskanava avautuu ainealueittain edellä mainittuina päivinä klo 9 ja on sen jälkeen auki kaikkina vuorokauden aikoina. Sähköpostiisi tulee vahvistus ilmoittautumisesta. Ilmoittaessasi lapsesi, laita sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi.

Ilmoittautua voit myös puhelimitse soittamalla asiakaspalvelunumeroihin, tai henkilökohtaisesti asioimalla Oulu-opiston toimistoissa Oulussa, Haukiputaalla tai Oulunsalossa.