Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2023-2024 OPINTOIHIN

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on luettavissa täältä nettisivuilta viikosta 25 lähtien. Painettu Opinto-opas tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin viikosta 31 lähtien. Sen näköisversio on luettavissa täältä nettisivuilta juhannusviikolta syyskuun puoliväliin saakka.

Syksyn ilmoittautumispäivät ovat:

  • ke 2.8.2023 Musiikin täydennyshaku, Lasten ja nuorten kurssit
  • to 3.8.2023 Terveys, liikunta, tanssi
  • ma 7.8.2023 Kielet
  • ti 8.8.2023 Käden taidot
  • ke 9.8.2023 Kaikki muut aineet

 

ILMOITTAUTUMINEN MUSIIKIN OPETUKSEEN

Yksilöopetukseen, bändeihin ja lasten kitararyhmiin otetaan uusia oppilaita valintatilaisuuden perusteella. Kaikki valintatilaisuudet järjestetään Pohjankartanossa ma 21.8. alkavalla viikolla. Ilmoittautuminen nettisivuilla ti 2.5. klo 9.00 – ke 17.8. klo 12.00. Valitse Kurssit, Musiikin yksilöopetukseen haku, Musiikin yksilöopetuksen hakuryhmät ja sen jälkeen soitin tai ryhmä mihin haluat ilmoittautua. Valitse vain yksi hakuryhmä/soitin. Esimerkiksi hakuryhmä: 0010520 Lasten piano haku to 24.8. klo 18.00. Vastaa kysymykseen opiskelupaikkatoiveesta.

VALMISTAUTUMINEN VALINTATILAISUUTTA VARTEN: Jos olet soittanut soitintasi jo aikaisemmin valmistaudu soittamaan pieni vapaavalintainen kappale. Jos et ole aiemmin soittanut, voit halutessasi laulaa pienen laulun. Lisäksi opettaja arvioi rytmitajua ja sävelkorvaa opetustuokiolla. Valmistaudu myös kertomaan itsestäsi, soittimen valinnasta ja mahdollisista soitto- ja musiikinharrastuksistasi. Kaiken kaikkiaan valintatilanne pyritään luomaan mahdollisimman epämuodolliseksi ja tunnelmaltaan leppoisaksi.

Viulunsoiton opetukseen ei ole valintatilaisuutta, vaan oppilaat otetaan ilmoittautumisen kautta. 0010850 Ilmoittautuminen viulunsoiton opetukseen – uudet oppilaat

Näistä linkeistä löydät lisää tietoa musiikin opetuksesta:

Lasten ja nuorten kurssit

Kansalaisopisto opetus

 

ILMOITTAUTUMINEN

Oulu-opiston kursseille voi ilmoittautua helpoiten täällä netissä.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan.  Toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Ilmoittautumiskanava avautuu ainealueittain edellä mainittuina päivinä klo 9.00 ja on sen jälkeen auki kaikkina vuorokauden aikoina. Sähköpostiisi tulee vahvistus ilmoittautumisesta. Ilmoittaessasi lapsesi, laita sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi.

Ilmoittautua voit myös puhelimitse soittamalla asiakaspalvelunumeroihin, tai henkilökohtaisesti asioimalla Oulu-opiston toimistossa Oulussa.