Kurssiohjelma ja netti-ilmoittautuminen

Opinto-opas 2017-2018 näköisversio

Oulu-opisto

Pohjankartanon toimisto
käyntiosoite:
Leevi Madetojan katu 1
90140 Oulu
postiosoite: PL 45
90015 Oulun kaupunki
p. 050 316 6729

Haukiputaan toimisto
Keskuskuja 3 2. krs
90830 Haukipudas
p. 050 410 3554
p. 050 410 4010

Oulunsalon toimisto
Mäntypellonpolku 10
90460 Oulunsalo
Kansalaisopisto
p. 050 388 6988
 

Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2017-2018 OPINTOIHIN

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on luettavissa täältä nettisivuilta. Painettu Opinto-opas 2017-2018 tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin viikosta 31 lähtien. Sen näköisversio on luettavissa täältä nettisivuilta.
 

Ilmoittautuminen  kursseille alkaa:

  • maanantaina 7.8. musiikki, liikuntakoulu, taidekoulu ja muut lasten ja nuorten kurssit
  • maanantaina 14.8. kielet
  • tiistaina  15.8. liikunta, terveys ja hyvinvointi
  • keskiviikkona 16.8. kädentaidot, tekstiili- ja tekninen työ
  • torstai 17.8. historia, ihminen ja yhteiskunta, kuvataiteet ja muotoilu, kirjoittaminen, sanataide ja teatteri, kotitalous, merenkulku, puutarha ja ympäristö, tanssi, valokuvaus, mediataide ja tietotekniikka 
 

Opinnot alkavat

  • viikko 34 liikuntakoulu
  • viikko 34-35 taidekoulu
  • viikko 36 muut kurssit
 

Ilmoittautua voi pitkin lukuvuotta mikäli kursseilla on tilaa. 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Oulu-opiston kursseille voi ilmoittautua kolmella eri tavalla:

1. Avaa internetissä sivu: www.ouluopisto.fi ja valitse ilmoittautumislinkki ja toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Ilmoittautumiskanava avautuu ainealueittain jäljempänä mainittuina päivinä klo 9. Kanava on sen jälkeen auki kaikkina vuorokauden aikoina. Jos sinulla on pankin verkkomaksutunnukset, maksa kurssimaksusi ruudulle tulevasta pankin verkkomaksupainikkeesta (ota etukäteen esille tunnuslukusi pankkiin) tai tulosta lasku. Jos et voi tulostaa laskua eikä sinulla ole verkkomaksutunnuksia, ota muistiin tilinumero, viitenumero ja summa joiden perusteella voit maksaa pankkiin. Netin kautta ilmoittautuneille ei lähetetä laskua. Sähköpostiisi tulee vahvistus netissä ilmoittautumisesta. Ilmoittaessasi lapsesi, laita oppilaan sähköpostiksi oma osoitteesi.

2. Puhelimitse, mikäli sinulla ei ole internet-yhteyttä käytettävissä. Soita Oulu-opiston toimistoon Pohjankartanoon, Haukiputaan tai Oulunsalon toimistoon. Puhelinnumerot löytyvät vasemmast reunasta.

3. Henkilökohtaisesti Oulu-opiston toimistoissa Oulussa, Haukiputaalla tai Oulunsalossa. Yhteistiedot löytyvät vasemmasta reunasta.

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: nimi, osoite, henkilötunnus (Huom! Pakollinen maksujen kohdistamiseksi oikealle henkilölle), matkapuhelin numero(t) ja sähköpostiosoite (tekstiviestein tapahtuvaa kurssitiedotusta ja kurssipalautteiden kyselyä varten).

Ilmoittautumiseksi ei hyväksytä tekstiviestejä, sähköposteja tai puhelinvastaajaan jätettyjä viestejä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan jatkuvasti lukuvuoden aikana, mikäli kursseilla on tilaa. Jos kurssi, jolle haluaisit ilmoittautua, on täynnä, saat varapaikan. Ilmoitamme Sinulle, jos paikka vapautuu.

Älä varaa opiskelupaikkaa turhaan! Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Ilmoita heti Oulu-opiston toimistoon mahdollisesta peruutuksesta. Kursseista ei yleensä lähetetä opiskelijalle informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Kurssin numeron perässä oleva viimeinen kirjain S tarkoittaa vain syksyn kurssia, kevään kurssin numeron perässä on K-kirjain. Mikäli kurssinumeron perässä ei ole mitään kirjainta, kyseessä on koko lukuvuoden mittainen kurssi.