Tekstin koko A- A+

Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2016 OPINTOIHIN

Oulu-opiston uutta opinto-ohjelmaa voi jo lukea täältä nettisivuilta kohdasta "Opinto-ohjelma"  Painettu Opinto-opas 2016-2017 tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin viikolla 31.
 
Ainealueet avautuvat ilmoittautumispäivänä klo 9 alkaen:
  • ma 8.8.2016 musiikki, taidekoulu ja liikuntakoulu
  • ma 15.8.2016 kielet
  • ti 16.8.2016 liikunta ja terveys
  • ke 17.8.2016 kädentaidot: tekstiili- ja tekninen työ
  • to 18.8.2016 kuvataiteet, teatteri, tanssi ja muut
 
Opinnot alkavat:
  • vko 34 liikuntakoulu
  • vko 35 taidekoulu
  • vko 35-36 kansalaisopisto-opetus
 

Ilmoittautua voi pitkin lukuvuotta mikäli kursseilla on tilaa. 

 
Kevään 2017 ilmoittautumiset:

Taidekoulun, liikunnan, tanssin ja teatterin kursseille ilmoittaudutaan ja maksetaan kurssimaksu sekä syksyllä että keväällä. Kevätlukukaudelle em. aineissa jatkaville opiskelijoille ilmoittautumiset avautuvat ma 14.11. klo 9.00. Uusille opiskelijoille ilmoittautumiset avautuvat ke 7.12. klo 9.00. Musiikin yksilöopetuksen oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen kevätlukukaudelle.

ILMOITTAUTUMINEN

Oulu-opiston kursseille voi ilmoittautua kolmella eri tavalla:

1. Avaa internetissä sivu: www.ouluopisto.fi ja valitse ilmoittautumislinkki ja toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Ilmoittautumiskanava avautuu ainealueittain jäljempänä mainittuina päivinä klo 9. Kanava on sen jälkeen auki kaikkina vuorokauden aikoina. Jos sinulla on pankin verkkomaksutunnukset, maksa kurssimaksusi ruudulle tulevasta pankin verkkomaksupainikkeesta (ota etukäteen esille tunnuslukusi pankkiin) tai tulosta lasku. Jos et voi tulostaa laskua eikä sinulla ole verkkomaksutunnuksia, ota muistiin tilinumero, viitenumero ja summa joiden perusteella voit maksaa pankkiin. Netin kautta ilmoittautuneille ei lähetetä laskua. Sähköpostiisi tulee vahvistus netissä ilmoittautumisesta. Ilmoittaessasi lapsesi, laita oppilaan sähköpostiksi oma osoitteesi.

2. Puhelimitse, mikäli sinulla ei ole internet-yhteyttä käytettävissä. Soita Oulu-opiston toimistoon Pohjankartanoon, Haukiputaan tai Oulunsalon toimistoon. Puhelinnumerot löytyvät vasemmast reunasta.

3. Henkilökohtaisesti Oulu-opiston toimistoissa Oulussa, Haukiputaalla tai Oulunsalossa. Yhteistiedot löytyvät vasemmasta reunasta.

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: nimi, osoite, henkilötunnus (Huom! Pakollinen maksujen kohdistamiseksi oikealle henkilölle), matkapuhelin numero(t) ja sähköpostiosoite (tekstiviestein tapahtuvaa kurssitiedotusta ja kurssipalautteiden kyselyä varten).

Ilmoittautumiseksi ei hyväksytä tekstiviestejä, sähköposteja tai puhelinvastaajaan jätettyjä viestejä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan jatkuvasti lukuvuoden aikana, mikäli kursseilla on tilaa. Jos kurssi, jolle haluaisit ilmoittautua, on täynnä, saat varapaikan. Ilmoitamme Sinulle, jos paikka vapautuu.

Älä varaa opiskelupaikkaa turhaan! Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Ilmoita heti Oulu-opiston toimistoon mahdollisesta peruutuksesta. Kursseista ei yleensä lähetetä opiskelijalle informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Kurssin numeron perässä oleva viimeinen kirjain S tarkoittaa vain syksyn kurssia, kevään kurssin numeron perässä on K-kirjain. Mikäli kurssinumeron perässä ei ole mitään kirjainta, kyseessä on koko lukuvuoden mittainen kurssi.