Kurssiohjelma ja netti-ilmoittautuminen

Opinto-opas 2017-2018 näköisversio

Oulu-opisto

Pohjankartanon toimisto
käyntiosoite:
Leevi Madetojan katu 1
90140 Oulu
postiosoite: PL 45
90015 Oulun kaupunki
Avoinna ma-to klo 9-17, pe suljettu
p. 050 316 6729
p. 050 410 3554

Haukiputaan toimisto
Keskuskuja 3 2. krs
90830 Haukipudas
Avoinna ma-to klo 9-17, pe suljettu
p. 050 410 4010

Oulunsalon toimisto
Mäntypellonpolku 10
90460 Oulunsalo
Avoinna ma-to klo 9-15, pe suljettu
p. 050 388 6988

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2018-2019 OPINTOIHIN

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on luettavissa täältä nettisivuilta viikosta 25 lähtien. Painettu Opinto-opas 2018-2019 tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin viikosta 31 lähtien. Sen näköisversio on luettavissa täältä nettisivuilta.
 

Ilmoittautuminen  kursseille alkaa:

  • maanantai 6.8. musiikki, Liikuntakoulu, Taidekoulu, muut lasten ja nuorten kurssit ja kielet
  • maanantai 13.8. liikunta, terveys ja hyvinvointi
  • tiistai  14.8. kädentaidot, tekstiili- ja tekninen työ
  • keskiviikko 15.8.  historia, ihminen ja yhteiskunta, kuvataiteet ja muotoilu, kirjoittaminen, sanataide ja teatteri, kotitalous, merenkulku, puutarha ja ympäristö, tanssi, mediatiede, tietotekniikka ja valokuvaus

Opinnot alkavat

  • 35 Taidekoulu ja Liikuntakoulu
  • viikko 36 muut kurssit

Ilmoittautua voi pitkin lukuvuotta mikäli kursseilla on tilaa.

Kevään 2019 ilmoittautumiset

Taidekoulun, liikunnan, tanssin ja teatterin kevätlukukaudelle ilmoittautumiset uusille opiskelijoille alkaa maanantaina 3.12.2018 klo 9.

ILMOITTAUTUMINEN

Oulu-opiston kursseille voi ilmoittautua kolmella eri tavalla:

1. Netissä: www.ouluopisto.fi, valitse netti-ilmoittautuminen ja kurssiohjelma, toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Kurssimaksu tulee ensisijaisesti maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautumisjärjestelmä ohjaa sinut ilmoittautumisen jälkeen verkkopankkiisi tai muihin maksuvaihtoehtoihin (Smartum Saldo ja ePassi). Muista palata pankkimaksun jälkeen takaisin opiston sivuille, muuten maksu ei toteudu. 

Huom! Jos keskeytät maksamisen, älä ota tietoja ylös maksamista varten, sillä et voi käyttää viitettä pankkiohjelmalla. Ota yhteyttä opiston toimistoon tai odota, että lähetämme sähköpostiisi maksulinkin joka ohjaa sinut suoraan verkkopankkiisi, jonka kautta voit suorittaa maksun verkkopankissasi.

Netti-ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistus ilmoittautumisesta. Huom! Saat sähköpostiisi vahvistuksen vain jos olet ilmoittanut tietoihin sähköpostiosoitteesi. Ilmoittaessasi lapsesi, laita oppilaan sähköpostiksi oma osoitteesi vahvistusviestiä varten. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun

 

2. Puhelimitse, mikäli sinulla ei ole internet-yhteyttä käytettävissä. Soita Oulu-opiston toimistoon Pohjankartanoon, Haukiputaan tai Oulunsalon toimistoon. Puhelinnumerot löytyvät vasemmasta reunasta.

 

3. Henkilökohtaisesti Oulu-opiston toimistoissa Oulussa, Haukiputaalla tai Oulunsalossa. Yhteistiedot löytyvät vasemmasta reunasta.

 

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: nimi, osoite, henkilötunnus (Huom! Pakollinen maksujen kohdistamiseksi oikealle henkilölle), matkapuhelin numero(t) ja sähköpostiosoite (tekstiviestein tapahtuvaa kurssitiedotusta ja kurssipalautteiden kyselyä varten).

 

Ilmoittautumiseksi ei hyväksytä tekstiviestejä, sähköposteja tai puhelinvastaajaan jätettyjä viestejä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan koko lukuvuoden ajan, mikäli kursseilla on tilaa. Jos kurssi, jolle haluaisit ilmoittautua, on täynnä, saat varapaikan. Ilmoitamme Sinulle, jos paikka vapautuu.

 

Älä varaa opiskelupaikkaa turhaan! Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Jos joudut perumaan varaamasi kurssipaikan, tee se vähintään 5 vrk ennen kurssin alkua, soittamalla opiston toimistoon tai ilmoittautumisnumerolla netissä omien tietojen kautta. Muulloin kurssimaksua ei palauteta, maksu palautetaan vain mikäli kurssi ei toteudu. Laskun maksamatta jättäminen tai opettajalle ilmoittaminen ei ole peruutus. Maksamattomat laskut menevät perintään. 

 

Kurssin numeron perässä oleva viimeinen kirjain S tarkoittaa vain syksyn kurssia, kevään kurssin numeron perässä on K-kirjain. Mikäli kurssinumeron perässä ei ole mitään kirjainta, kyseessä on koko lukuvuoden mittainen kurssi.