Lomahuoneisto Iso-Syöte

RIIHELÄ B

2 - (10) hengen paritalohuoneisto

2 MH + OH + K + 2 PARVEA + PH + S

Sijainti: Riihikummuntie 11

Koko: 49 + 10 + 8 m2

Edullisesti Oulu-opiston opiskelijoille

Viihtyisä pyöröhirrestä rakennettu paritalohuoneisto, jossa alakerrassa pieni
tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, sauna, pesuhuone ja wc .Yläkerrassa kaksi pientä parvea. Lapsiportit portaiden yläpäässä. Valmistunut 1992.

Suosittelemme huoneistoa 2-8 henkilölle. Vuodepaikkoja on 10 henkilölle:
2 vuodepaikkaa kummassakin makuuhuoneessa (molemmissa parisänky), 6 vuodepaikkaa parvilla (3 sänkyä kummallakin). Muovilattiamatot.

WIFI -nettiyhteys, tv, radio, cd-soitin, liesi ja uuni, liesituuletin, astiasto, astianpesukone, jääkaappi,mikroaaltouuni, kuivauskaappi, takka, polttopuut, kahvin- ja vedenkeitin, auton lämmityspaikka. Lisämaksusta: liinavaatteet 15 €/hlö petaamatta tai 20 €/hlö pedattuna. Loppusiivouslisä 50 €.

Lemmikkieläimiä ei sallita.

Rauhallinen sijainti Riihikummun alueella välittömästi koneellisesti hoidettujen hiihtolatujen, kelkka- ja maastopyöräreittien läheisyydessä.

Tiedustelut ja Oulu-opiston opiskelijoiden varaukset: p. 044 916 8047, p. 044 703 9068
Oulu-opiston opiskelijat ry

Muut varaukset: www.syote.net

Mökkeilyn lomassa Syötteen tunturialueella on monenlaisia aktiviteetteja niin talviulkoiluun kuin kesäharrastuksiinkin. Talvella hiihto-, laskettelu- ja freestylelajit sekä lumikenkäkävely ja moottorikelkkailu on suosittua. Kesällä patikointi- ja retkeilymahdollisuudet ovat turvallisia merkittyjä reittejä pitkin. Syksyllä voi nauttia ruskan väreistä ja Riihelän ympäristössä on hyvät marjamaat. Maastopyöräilylle on avattu uudet reitit, joita ylläpidetään sekä talvella että kesällä.