Lomahuoneisto Iso-Syöte

RIIHELÄ B

2 - 8 (10) hengen paritalohuoneisto

2 MH + OH + K + 2 PARVEA + PH + S

Sijainti: Riihikummuntie 11

Koko: 49 + 10 + 8 m2

Edullisesti Oulu-opiston opiskelijoille, tuntiopettajille ja henkilöstölle.

Viihtyisä pyöröhirrestä rakennettu paritalohuoneisto, jossa alakerrassa pieni
tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, sauna, pesuhuone ja wc. Yläkerrassa kaksi pientä parvea. Lapsiportit portaiden yläpäässä. Valmistunut 1992.

Suosittelemme huoneistoa 2-8 henkilölle. Vuodepaikkoja on 10 henkilölle:
2 vuodepaikkaa kummassakin makuuhuoneessa (molemmissa 120 cm parisänky), 6 vuodepaikkaa parvilla (3 sänkyä kummallakin). Muovilattiamatot. Astiasto on 10 hengelle.

Hinnat vaihtelevat vuoden aikojen, loma-aikojen ja juhlapyhien mukaan. Oulu-opiston opiskelijoille ja henkilöstölle  esim.

  • viikon vuokra 298 € - 614 € ajankohdasta riippuen (7 yötä) kausi 2021-2022
  • viikonloppu 192 € - 259  € ajankohdasta riippuen (pe-su 2 yötä) kausi 2021-2022

WIFI -nettiyhteys, tv, radio, cd-soitin, liesi ja uuni, liesituuletin, astiasto, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kuivauskaappi, takka, polttopuut, kahvin- ja vedenkeitin, auton lämmityspaikka. Loppusiivouslisä 70 €.

Lemmikkieläimiä ei sallita.

Rauhallinen sijainti Riihikummun alueella välittömästi koneellisesti hoidettujen hiihtolatujen, kelkka- ja maastopyöräreittien läheisyydessä.

Tiedustelut ja Oulu-opiston opiskelijoiden ja henkilöstön varaukset: ouluopistonopiskelijat(at)gmail.com

Muiden kuin Oulu-opiston opiskelijoiden tai henkilöstön varaukset tehdään suoraan Syötteen keskusvaraamon kautta.

Mökkeilyn lomassa Syötteen tunturialueella on monenlaisia aktiviteetteja niin talviulkoiluun kuin kesäharrastuksiinkin. Talvella hiihto-, laskettelu- ja freestylelajit sekä lumikenkäkävely ja moottorikelkkailu on suosittua. Kesällä patikointi- ja retkeilymahdollisuudet sekä polkujuoksu ovat turvallisia merkittyjä reittejä pitkin. Syksyllä voi nauttia ruskan väreistä ja Riihelän ympäristössä on hyvät marjamaat. Maastopyöräilylle on avattu uudet reitit, joita ylläpidetään sekä talvella että kesällä.