Tanssi - Oulu-opisto - Oulun kaupunki

Tanssi Tanssi

Oulu-opiston tanssinopetus sisältää monipuolisia ryhmiä, joissa on mahdollisuus valita eri lajeja. Tarjolla on tiiviskursseja, lajiin tutustumisia ja koko vuoden kursseja aikuisille. Katso myös tanssiliikuntaa liikunnan otsikon alta!

Aikuisbaletti

Baletin perusteita aikuisille. Alkeis- ja jatkoryhmiä.

Nykytanssi

Jatkoryhmä aikuisille aikaisemmin jo useamman vuoden tanssineille. Nykytanssin tekniikkaa, improvisaatiota, tanssi-ilmaisua ja ryhmät mukana erilaisissa yhteistyöprojekteissa.

Baila salsa

Salsan, cha-chan ja merenquen perusaskeleita. Perus- ja jatkoryhmät.

Showsalsan

jatkoryhmässä syvennetään salsan, cha-chan ja merenquen peruskuvioita, listätään showsalsan ja tanssiteatterin elementtejä. Tunneilla tehdään sarjoja ja valmistetaan tanssiesityksiä. Ryhmä osallistuu aikuisten tanssikatselmuksiin. Aktiivisesti esiintyvä ryhmä.

Streetdance

Alkeisryhmä on aikuisille sopiva energinen irrottelutunti, jossa tanssitaan eri streetlajeja. Tunti on vauhdikas kokonaisuus, missä opetellaan perusaskelmia mm, hip-hopista, housesta ja new-stylesta.

Luova tanssi

Luova tanssi aikuisille rentouttaa, vapauttaa, hämmästyttää, yllättää, auttaa löytämään uuden minän, hoitaa pois stressin, kohottaa kuntoa, opettaa olemaan tässä hetkessä. Heittäydytään ja syvennetään etsimään oma luontainen liike. Luova tanssi on keino lisätä itsetuntemusta ja kehotietoisuutta. Ei tarvita aikaisempaa tanssikokemusta.