Tuntiopettajille

Oulu-opiston sisäisessä tiedottamisessa käytetään ensisijaisesti sähköpostia. Huolehdi siis, että opistolla on oikeat tiedot sähköpostiosoitteestasi.

Matkalasku -välilehdeltä voit tulostaa ja lähettää matkalaskukaavakkeen ja Tuntiopettajan muistilista -välilehdeltä voit lukea ja tulostaa käytännön ohjeita. Sieltä löytyy myös verkkopalkkapalveluohjeet.

Tästä linkistä pääset kirjautumaan Hellewin sähköiseen päiväkirjaan.

Tästä linkistä pääset sivustolle, josta löytyvät ohjeet, kuinka kirjaudut Oulun kaupungin sisäiseen viestätäkanavaan Akkunaan. Lisäksi sivustolla on ohjeita Microsoft Office 356 - käyttöön.

Oppaita kansalaisopiston opettajalle

Meri-Pohjolan opistopiiriin kuuluvien opistojen tavoitteena on, että koko henkilökunta käyttää sähköpostia tai muita yhteisesti sovittuja sähköisen viestinnän sovelluksia. Henkilöstö osaa ja haluaa käyttää sosiaalista mediaa omassa opetuksessaan ja viestinnässään, tässä hyvänä apuna on Tieto- ja viestintätekniikan opas kansalaisopiston opettajalle.

Muita hyviä oppaita kansalaisopiston opettajille ovat Jokihelmen opistopiirin tekemä Onnistu opiston opettajana- opas ja Meri-Pohjolan opistopiirin Onnistu opiston kädentaitojen opettajana.

 

Ohjeita ja oppaita tuntiopettajille

Tuntiopettajat voivat hakeutua Meri-Pohjolan Opistopiirin hankkeessa kehittämään digitaitoja. Koulutukset löytyvät täältä.

Ohessa ohjeita Teams-ohjelmaan:

Teams ohjeita opettajille
Teams ohjeita opiskelijoille

 

Sosiaalisen median ohje Oulun kaupungin työntekijöille

Sosiaalisen median ohje kertoo Oulun kaupungin toimintaperiaatteet sosiaalisen median käytössä ja opastaa työntekijöitä toimimaan sosiaalisessa mediassa työ- ja vapaa-aikanaan. Ohje koskee peruskuntaa ja kaupungin liikelaitoksia sekä Monetra Oy:tä niiltä osin, kuin se tuottaa kaupungille palveluita. Sosiaalisen median ohje Oulun kaupunki 2018