Tuntiopettajille

Oulu-opiston sisäisessä tiedottamisessa käytetään ensisijaisesti sähköpostia. Huolehdi siis, että opistolla on oikeat tiedot sähköpostiosoitteestasi.

Opetuskaudella lähetetään kerran kuukaudessa sähköpostilla OSVIITTA, jossa on ajankohtaista tietoa opiston toiminnasta ja käytänteistä.

Matkalasku -välilehdeltä voit tulostaa ja lähettää matkalaskukaavakkeen ja Tuntiopettajan muistilista -välilehdeltä voit lukea ja tulostaa käytännön ohjeita. Sieltä löytyy myös verkkopalkkapalveluohjeet.

Tästä linkistä pääset kirjautumaan sähköiseen päiväkirjaan.

Tieto- ja viestintätekniikan opas kansalaisopiston opettajalle

Meri-Pohjolan opistopiiriin kuuluvien opistojen tavoitteena on, että koko henkilökunta käyttää sähköpostia tai muita yhteisesti sovittuja sähköisen viestinnän sovelluksia. Henkilöstö osaa ja haluaa käyttää sosiaalista mediaa omassa opetuksessaan ja viestinnässään. Tieto- ja viestintätekniikan opas kansalaisopiston opettajalle.

Sosiaalisen median ohje Oulun kaupungin työntekijöille

Sosiaalisen median ohje kertoo Oulun kaupungin toimintaperiaatteet sosiaalisen median käytössä ja opastaa työntekijöitä toimimaan sosiaalisessa mediassa työ- ja vapaa-aikanaan. Ohje koskee peruskuntaa ja kaupungin liikelaitoksia sekä Monetra Oy:tä niiltä osin, kuin se tuottaa kaupungille palveluita. Sosiaalisen median ohje Oulun kaupunki 2018