Tuntiopettajille

Oulu-opiston sisäisessä tiedottamisessa käytetään ensisijaisesti sähköpostia. Huolehdi siis, että opistolla on oikeat tiedot sähköpostiosoitteestasi.

Opetuskaudella lähetetään kerran kuukaudessa sähköpostilla OSVIITTA, jossa on ajankohtaista tietoa opiston toiminnasta ja käytänteistä.

Matkalasku -välilehdeltä voit tulostaa ja lähettää matkalaskukaavakkeen ja Tuntiopettajan muistilista -välilehdeltä voit lukea ja tulostaa käytännön ohjeita. Sieltä löytyy myös verkkopalkkapalveluohjeet.

Tästä linkistä pääset kirjautumaan sähköiseen päiväkirjaan.

 

Oppaita kansalaisopiston opettajalle

Meri-Pohjolan opistopiiriin kuuluvien opistojen tavoitteena on, että koko henkilökunta käyttää sähköpostia tai muita yhteisesti sovittuja sähköisen viestinnän sovelluksia. Henkilöstö osaa ja haluaa käyttää sosiaalista mediaa omassa opetuksessaan ja viestinnässään, tässä hyvänä apuna on Tieto- ja viestintätekniikan opas kansalaisopiston opettajalle.

Muita hyviä oppaita kansalaisopiston opettajille ovat Jokihelmen opistopiirin tekemä Onnistu opiston opettajana- opas ja Meri-Pohjolan opistopiirin Onnistu opiston kädentaitojen opettajana.

 

Ohjeita ja oppaita tuntiopettajille

Tuntiopettajat voivat hakeutua Meri-Pohjolan Opistopiirin hankkeessa kehittämään digitaitoja. Koulutukset löytyvät täältä.

Ohjeita ja oppaita kohdasta löytyvät STRIIMIOPAS, jolla pääsee hyvin alkuu striimauksessa. DIGITTÄÄ-hankkeen TIETOPANKISTA löytyy paljon hyödyllisia ohjeita ja oppaita opettajille. OHJEVIDEOISTA löytyy käytännönläheiset ohjevideot digisovellusten ja digipalveluiden hyödyntämiseen. TEAMS OHJEITA OPETTAJILLE sisältää ladttavia viedoita seuraavista: Teams Julkinen Liven luominen, Teams kokoukseen osallistuminen ja Teams luokan luominen. Sieltä voit myös neuvoa opiskelijoita latamaan ohjevideot Teamsiin rekisteröitymisestä ja Teams Kokoukseen liittymisestä ilman ohjelman asennusta.

 

 

Sosiaalisen median ohje Oulun kaupungin työntekijöille

Sosiaalisen median ohje kertoo Oulun kaupungin toimintaperiaatteet sosiaalisen median käytössä ja opastaa työntekijöitä toimimaan sosiaalisessa mediassa työ- ja vapaa-aikanaan. Ohje koskee peruskuntaa ja kaupungin liikelaitoksia sekä Monetra Oy:tä niiltä osin, kuin se tuottaa kaupungille palveluita. Sosiaalisen median ohje Oulun kaupunki 2018