Ajankohtaista

< Takaisin

Vesimittareiden määräaikaisvaihtoa tehdään Haukiputaalla

Oulun Vesi vaihtaa vesimittareita Haukiputaan kaupunginosassa vuoden 2019 loppuun asti. Vaihtotyön suorittaa Aro Systems Oy. Vaihtotyöt ovat aloitettu syyskuussa 2018 ja elokuun loppuun mennessä mittareita on vaihdettu noin 85 %.

Mittareiden määräaikaisvaihto perustuu vakauslakiin, sillä vesimittari toimii vesilaskutuksen perustana.

Aro Systems Oy:n vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja myös mittarinvaihtajan huoltoauton kyljessä on Aro Systems Oy:n logo.

Töitä tehdään arkipäivisin 8-20 välisellä ajalla. Mittarin vaihtotyöhön kuluu aikaa noin 30 minuuttia. Normaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asukkaille kustannuksia.

Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarinvaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse. Mikäli vesimittari on sijoitettu kiintokalusteisiin, on mahdolliset suojalevyt tai kaapiston ovet hyvä irrottaa etukäteen vaihtotyön nopeuttamiseksi.

Mittarinvaihtoajankohdasta ilmoitetaan ennakkoon Aro Systems Oy:n toimesta kaikille niille asiakkaillemme, joille mittari tullaan vaihtamaan. Ennakkoilmoituksessa kerrotaan vaihtotyöstä tarkemmin ja annetaan ohjeet miten toimitaan jos ehdotettu ajankohta ei sovi.

Vanhan vesimittarin lukema kirjataan vaihtotyön aikana ja viedään Oulun Veden asiakastietojärjestelmään. Tällä tavoin varmistetaan, että kiinteistön vedenkulutustiedot pysyvät ajan tasalla. Mittarin vaihdosta annetaan tosite myös asiakkaalle. Poistettu vesimittari tarkistutetaan akkreditoidussa tarkistuslaboratoriossa mittarin näytön oikeellisuuden toteamiseksi.

Oulun Vesi pahoittelee mittarinvaihdosta aiheutuvaa häiriötä.

Lisätiedot:

Oulun Veden asiakaspalvelu, puhelin 08 558 43800 tai vesilaskutus, puhelin 08 558 43815

Jakolinkki

Linkki toiminta-alueeesen

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Häiriöt kartalla

Asioi verkossa

 

Anna palautetta

Mittarilukeman ilmoittaminen 

Liittymissopimuksen tilaus

 

Sprinkleriliittymissopimuksen tilaus

Liitoslausunnon tilaus

Ilmoitus omistajanvaihdoksesta

Vuokralaisen laskutuksen päättäminen

Karttaotteen tilaus