Ajankohtaista

< Takaisin

Barbin ryöstö - salapoliisiseikkailu musiikkiteatterin keinoin

Barbin ryöstö - salapoliisiseikkailu musiikkiteatterin keinoin maailman ensi-iltaan la 26.11.2016 klo 16 Teatterikuopalla Haukiputaalla

Lelukaupassa on tapahtunut ryöstö! Barbi-nukke on kadonnut lelujen joukosta eikä kenelläkään ole aavistustakaan miksi! Poliisikoira Musti löytää varkaan jäljille ja jäljet johtavat läheiseen metsään, missä marjastajat olivat jo aiemmin huomanneet epämääräistä liikehdintää. Salapoliisin pitää päästä varkaiden jäljille, mutta onnistuuko hän? Tapaus vaikuttaa niin mystiseltä, että siinä tarvitaan jopa taikurin apua. Voiko lapset auttaa Barbi-nuken etsinnöissä? Tämä jännittävä musiikkinäytelmä pyrkii pääsemään rosvojen jäljille ja pelastamaan Barbin.

Klassista salapoliisiseikkailua yli 5-vuotiaille ovat valmistelleet Oulu-opiston musiikkiteatterin harrastajat. Mukana on tunnettuja laulajia Oulun seudulta, kuten Barbin ja Emman rooleissa vuorottelevat sopraanot Päivi Järvenpää ja Johanna Takalo, taikurin roolissa laulaa baritoni Reijo Alatalo ja Emman äitinä sopraani Toini Uusitalo. Ryhmässä on myös uusia harrastajia, kuten Kenin roolissa laulava Jere Hölttä. Salapoliisina on Markku Pasanen ja rosvoina Päivi Hölttä, Ullakaisa Perätalo-Koistinen, Anu Sirola, Terttu Heikkinen ja Henna-Riikka Muikkula. Bellan äitinä laulaa Anja Hiltunen. Näytelmässä mukana ovat myös Reijo Elovirta, Leena Elovirta ja Esa Koivistoinen.

Musiikkinäytelmän teksti, musiikki ja ohjaus on Ljudmila ja Vladimir Nedvizhai, sanoitus Toini Uusitalo.

Ikäsuositus yli 5-vuotiaille, näytelmän kesto noin tunti.

La 26.11. klo 16 ensi-ilta, su 27.11. klo 16, la 3.12. klo 16, su 4.12. klo 16 la 10.12. klo 16 ja su 11.12. klo 16 Teatterikuoppa (Revontie 45 Haukipudas)

Kuvat Sanni Luttinen. Vapaasti käytettävissä:

https://drive.google.com/open?id=0B9Tgfi6JUhAUdnJiTXNKOU5IS2M

Liput 12/6 € tuntia ennen ovelta. Ennakkoon p. 050-4104010 ja Oulu10 toimipaikat

Jakolinkki