Ajankohtaista

< Takaisin

Oulu-opiston kevään 2016 kursseille voi jo ilmoittautua, uutuutena LAVIS

Tiedote 7.12.2015

Oulu-opiston kevään 2016 kursseille ilmoittautuminen alkoi jo tänään 7.12.2015. Uudet ja vanhat opiskelijat ja harrastajat voivat ilmoittautua kaikille kursseille, joilla on vielä tilaa ja myös uusille kursseille. Myös kaikille kevään lyhytkursseille on jo mahdollista ilmoittautua.

Uusia kursseja on mm arabian kielessä, puutarhan hoidossa ja esimerkiksi englanninkielinen teatteritaiteen kurssi on alkamassa. Uutta on myös LAVIS-lavatanssijumppa, jota on lisätty 8 tuntia per viikko syksyllä startanneihin jumppapaketteihin.

LAVIS-lavatanssijumppa, suomalainen vastine Zumballe

LAVIS-lavatanssijumppa tuo uusia tuulia ryhmäliikuntatarjontaan. LAVIS® on uusi suomalainen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan yhdistelmään. LAVIS® tunneilla kuka tahansa voi kohentaa kuntoaan ja hankkia hyvää mieltä tanssilavoilta tutun musiikin tahtiin. Tunneilla soi musiikki aina humpasta jenkkaan ja cha chaasta rokkiin. Vaikka LAVIS-tunneilla oppii kuntoilun lomassa lavatanssien perusaskeleita, kyse ei ole tanssin opetuksesta vaan jumpasta. LAVIKSESSA tärkeää onkin hyvä ja rento fiilis, jossa jokainen saa liikkua omalla tasollaan. Tanssiparin puute ei ole ongelma, sillä tunneilla jorataan pääsääntöisesti yksin. Oulu-opiston kertamaksullisissa joulujumpissa pääsee kokeilemaan Lavista jo nyt Pohjankartanossa, tänään 7.12. klo 17, torstaina 10.12. klo 19.15 sekä ma 14.12. klo 17 ja to 17.12. klo 18-19. Näillekin tunneille ilmoittaudutaan etukäteen.

LAVIKSEN takaa löytyy kaksi kouvolalaista naista, Sirkku Pusa ja Johanna Partanen. LAVIKSEN juuret juontavat vuoteen 2010, jolloin Sirkku Pusa kehitti omaan työhönsä tanssiliikunnan, joka perustui lavatanssimusiikkiin. LAVISTA voitaisiin kutsua suomalaiseksi vastineeksi Zumballe.

Paluu Pohjankartanoon -  ovet auki Oulu-opistossa

Pohjankartanon kaksi vuotta kestänyt remontti saadaan vuoden loppuun mennessä lähes valmiiksi. Kaikki Karjasillan väistökoulussa pidetyt Oulu-opiston kurssit palaavat Pohjankartanon tiloihin. Oulu-opisto juhlistaa remontin valmistumista Pohjankartanossa tammikuun lopussa 30.1.2016 järjestettävässä avoimien ovien päivässä. Koko päivän kestävässä tapahtumassa on lukuisia työpajoja ja työnäytöksiä, näyttelyitä, konsertteja ja teatteri- ja tanssiesityksiä.

Oulu-opiston painettu Opinto-opas 2015-2016 on edelleen voimassa ja sen voi hakea kaikista Oulu10 toimipaikoista ja kirjastoista. Sen voi lukea myös netistä ja kaikki uudet kurssit löytyvät netin ilmoittautumislinkin kautta.

Oulu-opisto on Suomen neljänneksi suurin kansalaisopisto. Opetusta annetaan kanta-Oulun lisäksi Haukiputaalla, Kiimingissä, Oulunsalossa, Ylikiimingissä ja Yli-Iissä lähes sadassa eri opetuspaikassa.

Jakolinkki