Ajankohtaista

< Takaisin

Rhyme mukana Teatterikuopan bändikoulun konsertissa

Oulu-opiston kevyenmusiikin bändikoulun kevätkonsertti on ensi lauantaina 18.4.2015 klo 16 Teatterikuopalla (Revontie 45 Haukipudas). Konsertissa esiintyvät bändit Kiimingistä, Oulusta ja Haukiputaalta.

Blackout on neljän lahjakkaan nuoren muusikon muodostama instrumentaalinen rock-yhtye Kiimingistä. Tänä lukuvuonna Blackout on käynyt läpi laajan kirjon eri musiikkisuuntia aina rhythm & blues -musiikista fuusiojazzin ja progressiivisen rockin kautta metallimusiikkiin. Ohjelmisto koostuu Jeff Beckin, Led Zeppelinin, Camelin sekä Metallican kappaleista. Bändissä soittavat Pauli Kaijanen, Benjami Halonen, Joonas Haipus ja Jarno Kokko.

 Rhyme on energinen rokkiorkesteri Kiimingistä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Tv-näkyvyyttäkin saanut Rhyme on nuoresta iästään huolimatta onnistunut haalimaan esiintymiskokemusta kiitettävästi ja se näkyy orkesterin lavapreesenssissä. Rhymen materiaali koostuu omista sekä lainakappaleista. Bändissä soittavat Tommi Kuisma, Topias Luukkanen, Niklas Alamikkelä, Aapo Kärkilehto ja Eelis Saurio.

Oheinen linkki Ylen Galaxiin: http://yle.fi/galaxi/juttu/2015/03/29/galaxin-soundi-2015-rhyme

Blacoutin ja Rhymen ohjaaja on muusikko Matti Perkiö

Keke on oululainen bändi, jossa soitetaan  pop/rock -klassikoita, mm. Elvistä ja Norah Jonesia. Bändissä soittavat Sami Karjalainen rummut, Aari Toppi basso, Jukka Österholm kitara, Silja Molin laulu, Anna Leppilahti koskettimet & laulu. Bändin ohjaaja on Katariina Kuure.

 Oululainen Kesäyö on Oulu-opiston päätoimisen musiikin opettaja Mikko Kuusniemen ohjauksessa.  Tämän vuoden konsertissa he soittavat iskelmä proggigsen. Bändissä soittavat (kuvassa vasemmalta) Jouko Romppainen basso, Tommi Henttunen akustinen kitara, Erkki Liimatta kitara, Siiri Nousiainen laulu ja Valtteri Huhtahaara kitara. Rumpali Eero Tekoniemi puuttuu kuvasta.

Haukiputaalaiset K.O.S.B ja K-30 orkestereita ohjaa Jorma Itkonen. Molempien bändien musiikki koostuu kotimaisesta pop-rock- ja iskelmämusiikista. K.O.S.B. on bändikouluista vanhin ja siinä soittavat seniori-ikäiset Tapio Askeli, Sari Saastamoinen, Mika Vanhanen ja Tomi Leppäkoski. K-30 orkesterissa soittavat Marika Kants, Jorma Lainen, Marko Pajula, Jouni Rautiola ja Jouko Seppälä.

Bändikoulun kevätkonserttiin on 6 € liput joita saa ovelta ja ennakkoon Oulu10 toimipaikoista.

Jakolinkki