Ajankohtaista

< Takaisin

Ohjelmisto

Kaikukortin logo

 

 

Meillä voit käyttää myös Kaikukorttia esityksien sisäänpääsyyn. Lue mistä Kaikukortin voi saada, missä sitä voi käyttää ja miten se toimii.

 

Ohjelmisto

Lauantain näytökset aina klo 18.00 ja sunnuntain näytökset klo 16.00, ellei toisin ilmoiteta.

Huomio! Joidenkin esityksien kellonajat tarkentuvat vielä syksyn aikana.

 

Syksy 2022

 

Murhaajan Muotokuva | Uusi Teatteri | Ensi-ilta 24.9.2022 klo 18

Huom!

  • Lauantain 17.9. ensi-ilta on siirtynyt lauantaille 24.9. klo 18.
  • Sunnuntain 18.9. näytös on perutttu.

Juliste teatteriesityksestä Murhaajan muotokuva, Uusi Teatteri, ohjaus Ilona Ruohomäki


Uneliaan englantilaiskylän rauha on tipotiessään, kun vanha kylälääkäri yllättäen kuolee. Kaikki näyttää aivan viattomalta, mutta kadonnut testamentti saa poliisin hämilleen. Pian kylää ravisuttelee toinenkin epäilyttävä kuolema, eikä ompeluseuran juorukellojen kielenkannat pysy enää kurissa. Kylässä piileksii kylmäverinen murhaaja, joka on pysäytettävä. Vaikeaksi tehtävän tekee se, että kaikki epäillyt näyttävät olevan poliisin hyviä ystäviä tai sukulaisia.

Murhaajan muotokuva on Agatha Christien henkeen kirjoitettu perinteinen suljetun tilan murhamysteeri, jossa katsoja saa jännittää loppuratkaisua viimeiseen kohtaukseen saakka!

Käsikirjoitus ja ohjaus: Ilona Ruohomäki
Lavastus: Mika Kainua ja Oskari Pellinen sekä työryhmä
Puvustus: Elina Bräysy ja työryhmä
Juliste ja käsiohjelma: Jari Ervasti

Liput: 15/11 €
Myynti: ticketmaster.fi
Kesto: 2 t 10 min (sisältäen väliajan).

Näytökset: la 24.9. klo 18.00 | su 25.9. klo 16.00 | la 8.10. klo 18.00 | su 9.10. klo 16.00 | la 15.10. klo 18.00 | su 16.10. klo 16.00

 

Matti Patrosen Erikoisspesiaali | la 1.10.2022 klo 19:30

Mainoskuva Matti Patrosen Erikoisspesiaali

Haukiputaalainen Matti Patronen ponnahti koko kansan tietoisuuteen voitettuaan Ylen Naurun tasapaino -kilpailun 2015. Huikean voiton jälkeen tätä komiikan ja lavataiteen moniottelijaa on voinut seurata mm. Nelosen Stand up -ohjelmassa, Kontio&Parmas -sarjassa sekä monenlaisilla keikoilla ympäri maan. Tällä kertaa kyseessä ei ole ihan tavallinen ilta, sillä Matin ensimmäinen koko illan soolo kantaa nimeä Erikoisspesiaali! Spesiaalia menoa on luvassa eikä yllätyksiltä ja naurulta voi välttyä tämän miehen seurassa.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan illasta ja elämästä!

Hinta: 20 € sisältäen Tiketin palvelumaksun. Alennusryhmät (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset) 15€ / lippu. Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.
Aikataulu: Ovet avautuu klo 19:00 ja Showtime klo 19:30
Kesto: 1,5 t sisältäen väliajan.
Lipunmyynti: https://www.tiketti.fi/

 

Johanna & Mikko Iivanainen | 18.11.2022 klo 19.00

Mainoskuva

Valovoimainen ja luonnonläheinen laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen lähtee miehensä, kitaristi Mikko Iivanaisen kanssa Talven tulilla -kiertueelle marras-joulukuussa 2022.

Tyylitajuinen, herkkä ja sielukas soitanta ja laulu on tämän jo yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineen pariskunnan tekemisen pohja. Talven tulilla -kiertueella kuullaan erilaisia kielisoittimia, pianoa ja Johannan suomen- ja englanninkielisiä lauluja, niin omasta kuin lainatusta tuotannosta.

Johanna Iivanainen (s. 1976) on oululaislähtöinen nykyään Mäntsälään kotiutunut laulajalauluntekijä. Johanna aloitti pianonsoiton 5 –vuotiaana Oulun konservatoriossa ja ylioppilaaksi päästyään hän aloitti musiikkikasvatuksen opiskelun Oulun yliopistossa. Lopulta kiinnostus jazziin ja opiskelumahdollisuus Oulunkylän Pop & Jazz Konservatoriossa sai Johannan muuttamaan Helsingin seudulle vuonna 1996. Myöhemmin hän on toiminut myös laulunopettajana Stadiassa ja entisessä oppilaitoksessaan Oulunkylässä. Suurelle yleisölle Johanna on tullut tutuksi SuomiLOVE -tv ohjelman housebandin solistina v. 2014-2019. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Iivanaisen poikkeuksellisen kattava diskografia sisältää yli 50 levytystä.

Liput: ennakkoon 22,50€ /ovelta 25€
Myynti: Ticketmaster.fi

Esitykset: 18.11.2022 klo 19

 

Polokkarit - FINAALI | 3.12.2022 klo 15 ja 18

Polkkarit sauvakävelyllä suolla

Polokkareiden ensimmäinen oma kokoillan tanssiteos Finaali saa ensi-iltansa 3. joulukuuta Oulussa

Finaali yhdistää suomalaisen urheilukulttuurin kansantanssiin, kasariestetiikkaan ja karpaaseihin. Livemusiikki säröisestä sähkökitarasta, säkkipillistä ja jykevästä biitistä tuo mieleen Rockyn, Antero Mertarannan ja Finlandian. Räikeän karnevalistinen teos juhlistaa Polokkareiden 25-vuotista historiaa.

Kansantanssin ja kansanmusiikin kärkinimistä koostuva työryhmä lupaa suomalaisen kansallistunteen käsittelyä urheilun maailmassa, jossa muun muassa nais- ja miesurheilun välinen epätasa-arvo ja miesneromyytin toksisuus nousevat tarkastelun kohteeksi. 

”Yliampuva suorittaminen ja sankaripalvonta heijastavat nyky-yhteiskunnan ja urheilumaailmaan absurditeetteja. Jokainen lihas värähtää tositarkoituksella!”, luonnehti kesäkuussa Tampereella järjestetyn Tanssimylly-katselmuksen raati, joka sijoitti katkelman teoksesta toiseksi korkeimpaan Valioplus-sarjaan! 

Tanssijat: Polokkarit
Käsikirjoitus ja ohjaus: Hanna Poikela
Muusikot: Ismo Koskela, Petri Prauda, Olli Seikkula
Koreografiat: Hanna Poikela, Jyrki Kontkanen, Helvi Jukarainen
Harjoituttaja: Jyrki Kontkanen
Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Oulun kaupunki

Esityksen kesto: n. 60min + väliaika. Kello 18 esityksen jälkeen on lyhyt tauko (5-10min), jonka jälkeen yleisökeskustelu.

Liput: 18€/16€ (alle 18v., opiskelijat, eläkeläiset), 30€ kannatuslippu
Lipunmyynti Nuorisoseurojen Puodista: https://puoti.nuorisoseurat.fi/fi/p/tapahtumaliput

Esitykset: 3.12. klo 15 ja 18

 

Tanssin joulunäytös | 10.12.2022

Mainoskuva Ympäri Oulua

Esitykset: 10.12. klo 13 ja 15.30

 

Kevät 2023

 

Käsi Kädessä-Musiikkiteatteri | Helmikuu

Ohjaus Liudmila ja Vladimir Nedvizhay 

 

Jakolinkki