Lipunmyynti

LIPUNMYYNTI

Lipunmyynti alkaa Teatterikuopalla tuntia ennen esitysten alkua. Teatterikuopalla voi maksaa pankkikortilla lipunmyynnissä. Narikkamaksu käteisellä.

Lippuja voi ostaa

- Oulu10 toimipaikoista virka-aikoina (Oulusta, Oulunsalosta, Haukiputaalta, Kiimingistä, Ylikiimingistä ja Yli-Iistä)

Ennakkovaraukset ma-to klo 9-17 p. 050 410 4010

Ennakkovarausten lunastus viimeistään vuorokautta ennen esitystä Oulu10 toimipaikoista  (avoinna virka-aikoina), jonka jälkeen lippuja ei voi enää varata:

- Haukiputaalla (Jokelantie 1, kirjastossa)
- Oulussa (Torikatu 10)
- Kiimingissä (Lempiniementie 2)
- Oulunsalossa Kauppakeskus Kapteeni
- Ylikiimingissä ja Yli-Iissä

Lunastamattomat liput palautuvat automaattisesti suoramyyntiin.

Ryhmäalennus on 5 % vähintään 11 henkilön ryhmältä, kun lipun hinta on vähintään 10 €. Lippujen hinnat vahtelevat esityskohtaisesti. Lippujen hinnat on merkitty näytelmän/esityksen esittelytietoihin. Jos esityksessä on kaksi hintaa, alempi hinta koskee opiskelijoita, työttömiä, eläkeläisiä, varusmiehiä ja lapsia.

Kaikukortti

Kaikukortti on rekisteröity tuotemerkki, jonka Kulttuuria kaikille -palvelu on mallintanut v. 2017. Kaikukortti toimii sosiaali- ja terveysalan työvälineenä mahdollistaen osallisuutta ja toteuttaen lakisääteistä sosiaalista kuntoutusta. Kaikilla on oikeus kulttuuriharrastuksiin, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin hyvin tiukka. Kaikukortilla pääset Oulu-opiston järjestämiin Teatterikuopan esityksiin. Lippuvaraukset tehdään ennakkoon p. 050 410 4010, lippujen lunastus Teatterikuopalla Kaikukorttia näyttämällä.
(Kaikukortilla voi osallistua myös Oulu-opiston liikuntakursseille, jotka järjestetään Pohjankartanon salissa lv 2020-2021. Lisätietoja saa toimistosta).

Sijainti kartalla: Haukipudas, Jokelantie 1 L 1

Sijainti kartalla: Oulu10, Torikatu 10

Sijainti kartalla: Kiiminki, Lempiniementie 2