TILAT

Puitteet ovat hyvät teatteri-, musiikki-, tanssiesityksille sekä poikkitaiteellisille projekteille. Tiloissa harjoittelevat arkisin lähes kaikki Oulu-opiston Haukiputaalla harjoittelevat teatteriryhmät. Teatterikuopalla on myös opiston kevyen musiikin yksikkö ja  osa bändikouluista harjoittelevat täällä.

Isossa salissa on nouseva 225 paikan katsomo pehmeine tuoleineen. 12 x 10 x 4 m näyttämö muuntuu tarpeiden mukaan. Salissa on nykyaikainen ääni- ja valotekniikka ja ammattitaitoinen tekninen henkilökunta. Pukuhuoneet suihkuineen täydentävät toimivaa kokonaisuutta.

Teatterikuopan harjoitussali on varustettu peileillä ja siellä harjoittelee esittävän taiteen pienryhmiä ja siellä voi pitää myös pienimuotoisia esityksiä. Tila toimii erityisen hyvin nukketeatteriesityksissä. Tilaan saadaan tarvittaessa ääni - ja valokalusto. Harjoitussalissa voi järjestää kokouksia sekä esityksiä 20-50 katsojalle. Tila toimii tarvittaessa myös kahvilatilana esitysten väliajoilla.

Muskareille ja muille musiikin pienryhmille on oma kodikas huone.

Kokonaisuuteen kuuluu myös Pajastudio ja sen digitaalinen laitteisto (mm. PRO-TOOLS äänityöasema). Pajastudiota käytetään bändikoulun opetustoimintaan ja muihin äänitystuotantoihin. Studiossa ja Teatterikuopan tiloissa voi taltioida suuriakin kuoro- ja orkesteri- sekä teatteriesityksiä. 

Aulassa on pieni kahvila, joka palvelee aina väliajoilla.

Toisessa päädyssä taloa sijaitsee opetustiloja kevyen musiikin, keramiikan ja kivenhiojien harrastajille. Tilassa ovat myös polttouunit.

Vuokrahinnasto (pdf)