Ajankohtaista

< Takaisin

Ota askel kohti unelmaasi! Nähdään rakentajamessuilla 20.-22.4.

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut ja rakennusvalvonta ovat mukana kevään Rakentajamessuilla Ouluhallissa 20.-22.4.2018, osastoilla 53-54. 

Osastoilla esitellään kaupungin tonttitarjontaa, rakennusvalvonnan uudis- ja korjausrakentajien ohjaus- ja lupapalveluja ja kaupunkisuunnittelun ajankohtaisia asioita kaavoituksen osalta.

Rakennusvalvonta ohjaa ja opastaa uudis- ja korjausrakentajia. Osastolla voi keskustella rakennusvalvonnan henkilöstön kanssa omiin rakennus- ja korjaushankkeisiin sekä lupiin liittyvistä kysymyksistä. Osastolla on jaossa laaja-alainen ohjemateriaali rakentamiseen ja korjaamiseen.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut esittelee kaupunkisuunnittelun ajankohtaisia asioita ja kaupungin nykyistä tonttitarjontaa. Osastolla voi keskustella asiantuntijoiden kanssa kaupungin kaavoituksesta ja kehittämisestä sekä tutustua alueiden tulevaisuuden näkymiin ja tonttitarjontaan.

Millainen on sinun toiveidesi koti?

Oulun monipuolisesta tonttitarjonnasta voit jatkuvasti hakea omakotitonttia eri puolilta kaupunkia palveluiden ja hyvien yhteyksien tuntumasta. Uudet myytävät omakotitontit ovat parhaillaan haussa ja vuokrattavat omakotitontit tulevat hakuun elokuussa.

Tule juttelemaan kanssamme unelmistasi!

Lisätietoja:
Rakennusvalvonta, laatupäällikkö Eveliina Tackett, p. 050 577 2963
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, maanmittausinsinööri Kari Viik, p. 040 575 8082

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset.

Rakennusvalvonnan ilmoitukset löytyvät valitsemalla kuulutuslajiksi <rakentaminen>.