Ajankohtaista

< Takaisin

Pientalorakentajien laadunohjaus alkaa 27.9.

Tervetuloa pientalorakentajien laadunohjaukseen 27.9. alkaen.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki pientalon rakentamista pohtivat, suunnittelevat ja aloittavat. Mitä aiemmin ennen päätösten tekoa infotilaisuuksissa käy, sitä enemmän niissä saatua tietoa voi hyödyntää. Laadunohjaus on viiden illan infotilaisuuksien sarja, jonka aikana saat tietoa rakentamisen aloittamiseen liittyvistä yleisistä asioista, tontin hankinnasta, liittymistä, sisäilmasta, energiatehokkuudesta, kosteuskestävyydestä, työturvallisuudesta, arkkihtehtuurista ja teknisestä laadusta.

Laadunohjaus on osa rakennusvalvonnan messuseminaarien sarjaa ja kaikki osallistujat saavat pääsylipun viikonloppuna järjestettäville Rakenna-Sisusta-Asu -messuille Ouluhalliin (29.-30.9. klo 10-16). Rakennusvalvonta on mukana messuilla osastolla 7.1.

Laadunohjaus on maksuton. Lisätietoa ohjelmasta löytyy rakennusvalvonnan pientalorakentajan sivulta, ilmoittautua voitte täällä.

Kannattaa tutustua myös Oulun kaupungin Rakentajan polku -sivustoon, josta saat kattavasti tietoa pientalonrakentamiseen liittyen. 

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset.

Rakennusvalvonnan ilmoitukset löytyvät valitsemalla kuulutuslajiksi <rakentaminen>.